Rreth Nesh


Misioni & Vizioni

Misioni ynë

Të pajisim udhëheqësit që të arrijnë fëmijët me Ungjillin dhe t'i angazhojnë ata në dishepullizimin gjatë gjithë jetës.

Vizioni ynë

Që të gjithë fëmijët dhe të rinjtë në të gjithë botën do të njohin, do ta duan dhe do t'i shërbejnë Zotit Jezu Krisht.

Vlerat tona

Dishepullizimi: Ne jemi të apasionuar pas misionit tonë për të bërë dishepuj.

Përsosmëria: Ne ofrojmë "faktorin wow" ndërsa shërbejmë.

Skuadra:
Ne besojmë se së bashku jemi më mirë.

Komuniteti:
Ne jemi shumë bashkëveprues dhe argëtues!

Rritja:
Ne kënaqemi me mësimin, personalisht dhe në komunitet.

Besimet tona

Ungjilli na përcakton - Ne jemi të përkushtuar pa pushim për të shpallur dhe jetuar Ungjillin e Jezu Krishtit me qartësi dhe urgjencë.

Filozofia e shërbesës Awana e vë fokusin parësor të shërbyerit Shkrimeve dhe të qënurit shumë i ndërlidhur.
Ne e quajmë këtë Lidhja e Madhe, kryqëzimi i veçantë i shërbimit kur udhëheqësit, prindërit dhe mentorët merren me fëmijë dhe të rinj rreth Biblës.

Komuniteti ynë

Awana ekziston për t'i shërbyer, partnerit dhe për të zgjeruar misionin e kishës. Ne shkallëzohemi, përkulemi dhe përshtatemi për të pajisur udhëheqësit për të arritur fëmijët në të gjithë Evropën. Tani jemi duke shërbyer më shumë se 1,200 kisha në shumë denominacione në Evropë.
Ne bëjmë pjesën tonë për të ndryshuar botën duke pajisur udhëheqësit për të arritur fëmijët në kulturën dhe kontekstin e tyre. Ne jemi thellësisht të përkushtuar në partneritete lokale dhe globale të kishës.

Na kontaktoni

Tranë, Shqipëri

+355697089999